Metode de plata

În funcție de valoarea comenzii, metoda de livrare aleasă și preferințele proprii, puteți alege una dintre următoarele două metode de plată:

Transfer bancar – plata trebuie făcută la numărul de cont bancar dat în e-mailul pe care îl veți primi de la noi cu confirmarea acceptării comenzii. Puteți efectua transferul online sau la un oficiu poștal sau o bancă. După ce plata este creditată în contul nostru, vom începe procesarea comenzii.

Plata la livrare (ramburs) – plătiți în numerar atunci când produsele ajung în posesia dumneavoastră. Această metodă de plată presupune un cost suplimentar de 5RON pentru comenzile sub 300RON.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!